Sylvanus alapítvány - Sopron

Tervezett kiadványaink

El kívánjuk indítani könyvsorozatunkat, amelynek segítségével Sopron környéke természeti és történelmi értékeit összefoglaló módon ismerheti meg az érdeklődő. A kiadványok térképmellékletekkel járulnak hozzá ahhoz, hogy a terepen való megtekintés minél egyszerűbb legyen.

A "Sopron környéke turisatakalauz", a várost környező erdőterületek természeti értékeit és történelmi emlékeit fogja összefoglaló módon bemutatni, tájegységek alapján.

A "Sopron a rómaiak korában" a terület ókori történelmi emlékeiről és azok jelenkori megtekinthetőségéről fog szólni.

Lezárult programok / Foglalkoztatás, erdei hulladékgyűjtés 2005

Lezárult programok

Hulladékgyűjtés 2005

Foglalkoztatás, erdei hulladékgyűjtés 2005

2005 évben a Soproni Munkaügyi Kirendeltség pályázaton nyert pénzt munkanélküliek közhasznú foglalkoztatására. Az elnyert összeget 10%-kal SMJV Polgármesteri Hivatala egészítette ki.

A programot az azóta megalakult Sylvanus alapítvány elnöke, mint az akkori hajléktalan ellátás utcai szociális munkása koordinálta. A 4 hónap időtartalmú program során átlagosan napi 5 fővel a Sopront környező erdőterületekről, összesen 168,5m3 hulladék lett összegyűjtve, és került elszállításra a SVÜ Kft. jóvoltából. A foglalkoztatás gyakorlati tapasztalatait Tutuntzisz Ákos az alapítvány foglalkoztatási projektjeiben kívánja hasznosítani. Az alapítvány létrejöttének egyik oka is az ilyen módon való hatékonyabb munkavégzés.


pdf-letöltés A projektről készült beszámoló (pdf) 1,6 MB

Sylvanus alapítvány - Sopron

Főoldal | Aktualitások | Lezárult programok | Az alapítványról
© 2009 Sylvanus Alapítvány | E-mail: sylvanus@sopron.hu | Tel.: 70/938-9418 | 9407 Sopron, Gyöngyvirág u. 19.